Anar a l'inici de Masia Virtual

ALTRES PRODUCTES

ANY 2008

Contactes:  Contacte  -  Telèfon: 640 224 529

Anar a Calçots & Calçotades

CALÇOTADES

BENVINGUTS ] SERVEI ] SORTEIG ] ELS CLIENTS DIUEN... ] ALLOTJAMENTS ] [ CASTELLANO ]

PRODUCTES

Olis d'oliva Verge Extra

Fruits Secs del Camp de Tarragona

Fruits Secs i Oli d'oliva Ecològics

Espardenyes de pagès fetes a mà

CALÇOTS &

CALÇOTADES

Els Millors Calçots del Món

Els Packs de la Calçotada

La millor Salsa de Calçots

Pitets especials per a Calçotades

Redoltes de Vinya del Camp de Tarragona

ENLLAÇOS RECOMANATS

Tota la informació de la comarca

Empreses, entitats i serveis de la comarca

Més de 55.000 dades dels Països Catalans

Associació Sense Límits

Google+

 

Tots els comentaris i les opinions que hem rebut durant la temporada 2008 sobre els nostres productes o servei, per part dels clients/amics, els trobareu aqui.

ANTERIOR PRIMÀRIA SEGÜENT

JOSÉ ANTONIO (Madrid) (26-11-07) - Recibí el pasado viernes los calçots perfectamente, e igualmente procedimos el domingo a dar buena cuenta de ellos al solecito de noviembre. Proximamente prepararemos otra calçotada y les encargare otra remesa de ellos. Saludos.

JOSÉ LUIS (Madrid) (16-12-07) - Buenas tardes, Recibí su pedido el viernes antes de marcharme de la oficina. Lo solicitaré con más tiempo la próxima vez. Estaban buenísimos, muchas gracias, les recomendaré a todos mis conocidos. Saludos y hasta pronto.

MAITE (Toledo) (26-12-07) - Todo estupendamente, los calçots estaban deliciosos lo que hemos encontrado un poco escaso la salsa ha sido poca cantidad de salsa para los 100 calçots, gracias y hasta la proxima.

JUANJO (Barcelona) (11-1) - Hola, bona tarde: Sóc membre de junta de la Penya Barcelonista de..., el proper dia 17 de febrer volem fer una calçotada popular (120-150 persones) en una pça. del poble y no trobem qui  ens la fasi. Vosaltres ho feu?, sabeu qui ens la pot fer?, us agraïriem la vostra colaboració. Moltes merces.

ANTONIO (Madrid) (28-1) - Recibí el pedido según lo anunciado. Únicamente comentarle que este año la calidad de los calçots nos ha parecido extraordinaria. Un cordial saludo.

ANNA (Dinamarca) (29-1) - Benvolguts senyors. Us escrivim des de la Casa Catalana de... Tenim la intenció de celebrar el pròxim mes de febrer una calçotada amb tots els nostres socis i simpatitzants. Ens agradaria poder comptar amb 2.000 calçots. És per això que voldriem saber quant ens costaria aquesta quantitat i també el preu del transport.

GABRIEL (Cádiz) (3-2) - Calçots extraordinarios. Salsa estupenda y el vino ull de llebre esta tambien muy adecuado. El transporte sin incidencias. Cuanto tiempo pueden durar sin perder sus propiedades ya que ma han sobrado unos cuantos.

JESÚS (Madrid) (15-2) - Hoy hemos recibido los calçots, nos han parecido de una calidad excelente. Estamos muy satisfechos tanto del producto como del servicio. Os agradecemos la amabilidad que habeis tenido en enviarnos los tripticos. Esperamos contar con ustedes la próxima temporada. Saludos cordiales.

IGNACIO (Madrid) (25-2) - Buenos días. Los calçots llegaron perfectamente el viernes y la calçotada salió también muy bien, lástima que el tiempo no acompañara mucho. Gracias por todo y repetiremos. Un saludo.

ENRIC (Anglaterra) (29-2) - Senyors, Primerament els felicito per la seva web i la idea de vendre calçots al internet. He vist que envien calçots arreu de l'estat espanyol. Em pregunto si podrien enviar calçots/pack calçotada a l'estranger. Jo visc a York. Entenc que el transport costaria extra i que el cost seria assumit per mi. Quan comença la temporada?. Espero notícies vostres. Moltes gràcies per avançat.

MATI (Madrid) (3-3) - Buenos días, recibimos el envio en perfecto estado y a la hora indicada.   Los calçots buenisimos, esta vez un poco más gordos que en otras ocasiones pero estaban muy ricos. Muchas gracias.

XAVIER (Badajoz) (6-3) - Bé, només dir que tot plegat va ser un èxit, i que els calçots van triomfar a Extremadura (com ha de ser). Fins la propera.

CARLES (Girona) (10-3) - Sols unes breus paraules per tal d'expresar el nostre agraiment per l'interés, el servei i la qualitat dels calçots que ens vareu enviar. Varen arribar nos puntualment a casa nostre i en perfecta estat. Varem gaudir d'una autentica calçotada de Valls en plé Ampordá. Gracies per la vostre atenció.

Mª. PIEDAD (Valladolid) (13-4) - Los calçots llegaron puntualmente el viernes. El sábado celebramos la calçotada. Todo salió estupendamente. Los calçots estaban buenísimos, el resto de cosas también (en Valladolid hay un lechazo estupendo), el tiempo acompañó y pasamos un día muy agradable. Gracias por todo y hasta la próxima. Un saludo.

CARLOS (Almería) (14-4) - Hola, le escribo para darle la enhorabuena por su producto, el envío que salió el miércoles lo entregaron correctamente el jueves a medio día. El domingo degustamos los calçots y todo genial exquisitos. Saludos.

ANTERIOR PRIMÀRIA SEGÜENT

Podeu enviar un correu electrònic per comentar qualsevol aspecte del nostre servei i dels productes rebuts, així com fotografies de la Calçotada que heu fet amb els vostres amics i/o familiars.Amunt

Anar a l'inici de Masia Virtual

ALTRES PRODUCTES

[ Qui som ? ]  [ Condicions ] [ Enviaments ]  [ Seguretat ]  [ Castellano ]

Anar a Calçots & Calçotades

CALÇOTADES

© 2016 Associació Sense Límits  - Contactes:  Correu electrònic de MasiaVirtual.com - Telf. 640 224 529

Sense Límits a Internet: Alt Camp Info - Directori Alt Camp - Associació Sense Límits - Dades Cat