Anar a l'inici de Masia Virtual

ALTRES PRODUCTES

ANY 2017

Contactes:  Contacte  -  Telèfon: 640 224 529

Anar a Calçots & Calçotades

CALÇOTADES

BENVINGUTS ] SERVEI ] SORTEIG ] ELS CLIENTS DIUEN... ] ALLOTJAMENTS ] [ CASTELLANO ]

PRODUCTES

Olis d'oliva Verge Extra

Fruits Secs del Camp de Tarragona

Fruits Secs i Oli d'oliva Ecològics

Espardenyes de pagès fetes a mà

CALÇOTS &

CALÇOTADES

Els Millors Calçots del Món

Els Packs de la Calçotada

La millor Salsa de Calçots

Pitets especials per a Calçotades

Redoltes de Vinya del Camp de Tarragona

ENLLAÇOS RECOMANATS

Tota la informació de la comarca

Empreses, entitats i serveis de la comarca

Més de 55.000 dades dels Països Catalans

Associació Sense Límits

Google+

 

Comentaris i opinions rebudes durant 2017 per part dels nostres clients, sobre dubtes, preguntes, productes enviats i/o servei rebut.

ANTERIOR PRIMÀRIA

EUSEBIO (Navarra) 2/gen - Hola. El pedido llegó de forma correcta el día 22. Dimos buena cuenta de él en los días sucesivos. Varios amigos ya me pidieron vuestra dirección. Repetiremos. Saludos.

MARÍA JOSÉ (Málaga) 7/gen - Buenas tardes! Necesitaríamos 150 Calçots para el día 13 de enero (haremos la calçotada el día 14). ¿Nos podrían indicar qué precio tendrían y cómo hay que realizar el pago por favor? ¿Llegarían a tiempo? Mil gracias! 9/gen - Quedo atenta a cualquier comentario por vuestra parte. ¿Podríamos indicar qué horario nos viene mejor el viernes para la recepción de los Calçots? En nuestro caso sería el viernes por la mañana. ¡Muchísimas gracias!

RAFAEL (Madrid) 9/gen - Buenos días Ramón. Empezamos la temporada de calçots, te paso el primer pedido. Un saludo.

ROBERTO (Barcelona) 10/gen - Bon dia Ramón, Després de la conversa telefónica, necessito que em passis preu per a 250 i 500 pitets. Com m'has comentat, poden ser amb la vora vermella y amb la vora verda, oi? Confirmam preu i stock diponible. Moltes gràcies i feliç dimarts.

MARIAN (Zaragoza) 12/gen - Acabamos de recibir los calçots!!!! Muchísimas gracias!!!!!

BEATRIZ (Alava) 14/gen - Hola, estamos creando un rincón gourmet en nuestra vinoteca y nos gustaría tener algo tan típico de Cataluña como son los Calcots. Por favor, podían enviarme los precios, formatos y pedidos mínimos. Muchas gracias.

EVILASIO (Burgo) 14/gen - Estimados señores: Nuevamente me pongo en contacto con uds. para hacer mi primer pedido de esta temporada. Como no he podido hacerlo con su formato de otros años, he copiado esto del año pasado. Espero se pongan en contacto conmigo para formalizarlo con todos lo datos precisos. Atentamente.

JUAN CARLOS (Alicante) 15/gen - Hola buenos dias, nosotros somos un camping de la provincia de Alicante que solemos hacer calçotadas y necesitamos baberos personalizados, ustedes lo hacen? Serian sobre 5000, necesitamos precio y tiempo de entrega. Gracias.

ANNA (Barcelona) 16/gen - Bona tarda, Necessitariem saber el preu per a una quantitat de 500 pitets dels d’un sol ús. També saber condicions d’entrega. Els necessitariem per aquest dissabte que ja comencem amb les calçotades. Esperem la seva resposta. Moltissimes gracies.

RICARD (Madrid) 16/gen - Bon dia i bon any! Un any més celebrarem l'anniversari de la meva filla amb una calçotada dels seus productes.

LAIA (Luxemburg) 18/gen - Hola, bona tarda. Voldria preguntar si envien calçots en conserva i salsa a l'estranger, i, en el seu cas, si hi ha un import minim per comanda així com el possible temps que pot tardar l'entrega. Em podrien indicar quants calçots hi ha en cada pot de vidre? Moltes gracies. 7/feb - Hola, Moltes gracies per la informació. En aquest cas, agrairia si em poguéssiu fer 2 pressupostos: Pressupost 1: Calçots en pot de vidre (grans) + salsa + pitets per 15 persones - Pressupost 2: Calçots crus (20 per persona) + salsa + pitets també per 15 persones. En el pressupost em podríeu detallar el cost del transport? Moltes gracies.

ALBERT (Vallès Occ.) 18/gen - Hola, Volia demanar pressupost per a 200 calçots i 150 pitets de paper. Gràcies.

ADRIANA (Itàlia) 18/gen - Bon dia, també va enviar a Itàlia? grazie.

DESIREE (Málaga) 19/gen - Buenas tardes, estamos pensando en hacer una calçotada para el día 18 de Marzo pero no sé si habrá aun calçots para esa fecha. ¿Podrían confirmármelo por favor? En caso de que no se pueda miraríamos de hacerla antes pero una persona solo puede ese día. Muchísimas gracias! 4/feb - Buenas tardes, Le agradezco su respuesta. Al final vamos a hacer un par de calçotadas este mes. La primera la haremos el próximo día 11 de Febrero y necesitaríamos 150 calçolts. ¿Me podrían indicar el importe total con los gastos de envío y les vendría bien que les efectuase una transferencia por los mismos? Para el día 19 de Febrero haríamos otra pero aún no tenemos clara la cantidad aunque será más o menos la misma. Quedo a la espera de su respuesta. Muchísimas gracias! 7/feb - Buenos días, Disculpe la demora en la respuesta. El domingo no consulté el correo porque pensé que no era laborable y ayer lamentablemente no pude. La calçotada de este sábado se ha tenido que cancelar por lo que finalmente no podré realizarles el pedido lo siento. Se iba a realizar en un sitio al aire libre y al haber previsión de lluvia han decidido cancelarlo. La del fin de semana que viene sigue en pie ya que es en un sitio cubierto. ¿para cuándo debería de efectuar el pago? Si les hago la transferencia el fin de semana ¿les iría bien? Disculpe las molestias ocasionadas. Saludos. 16/feb - Buenas tardes, Me comentan que ya hemos recibido los calçots. Muchísimas gracias, ya les habíamos pedido anteriormente en otras ocasiones y como siempre han sido muy profesionales: la rapidez de respuesta, información... seguro que volveremos a repetir y que los calçots ¡estarán deliciosos! Saludos.

EROLA (Escòcia) 20/gen - Hola, Ja fa 2 anys que demanem els calçots amb vosaltres i n'estem molt contents, així que ens agradaria repetir :) Estem organitzant una 3ra calçotada pel dia 17 de març i ens agradaria comptar amb els vostres productes. Moltes gràcies.

JOSÉ RAÚL (Ciudad Real) 21/gen - Buenos días, quisiera hacer un pedido de un pack familiar para el viernes 27. Gracias.

ANTONI (Àustria) 23/gen - Benvolguts! Som un grup de catalans/es que vivim actualment a Àustria. Des de fa dos anys, organitzem voluntariament una calcotada popular, oberta a tots els catalans/austriacs que vulguin, i comptem amb la col.laboració de les entitats/assosciacions catalanes de la ciutat. És un esdeveniment que ha tingut molt d'èxit, amb 130 participants el 2015 i 180 el 2016. L'any passat vam tenir un gran problema, i és que la comanda de calçots no va arribar al dia que tocava. Per això estem buscant un nou proveïdor pel nostre acte. Us preguntem: - Podeu fer un enviament de calçots (aproximadament 2000) a Àustria? - Intentem fer l'acte el més tard possible, pel fred que fa al país. Fins quan creieu que ens podeu garantir tal comanda com a molt tard? - Quin seria el preu aproximat dels ports en l'enviament a Àustria? Us oferim un treball coordinat: escollirem la data de la calçotada en funció de la data màxima que ens proposeu; us mantindrem informats del procés d'inscripcions per anar calculant la quantitat final de calçots que demanarem; tancariem inscripcions uns 10 dies abans de la calçotada per donar-vos temps a fer l'enviament. Arran del problema de l'any passat amb l'enviament, us demanarem també tota la informació referent al transport (tracking number, empresa que transporta, data d'enviament...). Esperem la vostra resposta i amb ganes de fer l'acte amb vosaltres!. Moltes gràcies!

JOSEP (Barcelona) 24/gen - Benvolguts, Després de contactar amb vosaltres per telèfon passo a oferir-vos les dades que podeu necessitar. Comanda: Terrina 500 gr. Per qualsevol dada que necessiteu podeu enviar a aquest mateix correu. Si us sembla bé podeu carregar-ho al compte o ho farem per transferència. Moltes gràcies.

ANNA (Barcelona) 24/gen - Bon dia, ens agradaria comprar 15 pitets de paper (en el cas de no poder 15, agafaríem el pack de 25), per aquests cap de setmana. Faríem el pagament o amb targeta o per transferència, el que millor els hi anés a vostès.

ÒSCAR (Tenerife) 24/gen - Bon dia, com cada any estem preparant ja la calçotada aqui a Tenerife, amb quina antelació he d'avisar-vos per l'enviament? salu2. 2/feb - Tenim previst fer-ho el cap de setmana del 18/03. Em passes preus i cantitats com l'any passat? Gràcies com sempre !! Una abraçada. 17/feb - Hola, finalment demanarem 600 per que no s'ens vagi tant del presopost. Pots dir-me el preu de 600 i 60 pitets? així t'ho ingreso directament. La calçotada sería el cap de setmana del 18/03. Moltes gràcies!!

MANEL (Alemanya) 27/gen - Benvolguts, Us escric des del Casal Catala de... i voliem repetir l'experiencia dels últims anys. Ens podrieu enviar un pressupost per aquest any? la comanda seria la mateixa uns 1600 calçots i uns 130 pitets. La calçotada esta prevista pel dia 11 de març, fins quan tindriem temps de fer la comanda? Moltes gràcies. Salutacions cordials.

BLAS (Madrid) 28/gen - Buenos dias: desearia recibirlos el dia 3 de febrero para poderlos llevar fin de semana. Por favor, pongan fragil en el paquete pues la ultima vez me vino destrozado un bote de salsa. Muchisimas gracias por seguir prestando este servicio maravilloso, en casa son tradicion ya.

MERCÈ (Burgos) 29/gen - Voldríem fer una calçotada el cap de setmana vinent, el dissabte dia 4. Quan he de fer el pagament? Merci per tot.

MARTIN (Regne Unit) 30/gen - Hola, Voliem fer una comanda de calçots per rebre al Regne Unit. Seria posible? Quin es el preu i condicions? Moltes gracies.

SÍLVIA (Barcelona) 31/gen - Ens podem adaptar a la forma de pagament que us vagi millor i que sigui més econòmica per tots. He trucat per telèfon i m'han comentat que els pitets arribarien com a molt tard divendres, just a temps per la calçotada que farem el dissabte. 31/gen - Hola, moltes gràcies per la informació. Al final no farem la comanda, encara no sabem si podrem fer la calçotada, els anfitrions han agafat la grip :( Disculpeu les molesties i esperem que fins aviat!

LAURA (Madrid) 31/gen - Hola buenas tardes. Este año volvemos a hacer la calçotada y como quedamos muy contentos queríamos volver a contar con vuestro servicio. Aún no sé la cantidad del pedido ya que sería para que nos llegara el 24 de febrero y aún nos falta gente por confirmar asistencia. Quisiera saber qué fecha tope tengo para deciros la cantidad y hacer el ingreso. Muchas gracias. Un saludo.

EVILASIO (Burgos) 5/feb - Buenos días: El pasado jueves recibí el pedido sobre las dos de la tarde, el servicio muy bueno. Después de desplazarme el viernes abrí las cajas y comprobé que todo había llegado perfectamente. Al vaciar las cajas vi con satisfacción los obsequios que me han enviado, la tarrina fue una buena idea porque suele sobrar algún calçot y viene muy bien para degustarles al día siguiente, buena idea que agradezco. Lo que mas ilusión me hizo fue la cajita con las chapas de cava. ha enviado mas que nunca y mejores, eso por estas tierras es muy difícil encontrar y ese es el detalle que mas valoro, creo que esa si que es una buena forma de fidelizar al cliente. Todas eran diferentes pero si alguna de esa calidad me la envían  repetida o triplicada suele agradeceré porque son muy fáciles de cambiar por otras, repito muchísimas gracias. El sábado nos comimos los calçots  y eran buenos pero, cuando les estábamos preparando, comentamos que los del año pasado eran mas frescos y algo mas gordos, aunque repito eran buenos. La salsa, como siempre, excelente. Bueno ahora me toca preparar otra para dentro de 15 días y muy pronto haré otro pedido. Saludos cordiales.

LORETO (Guadalajara) 6/feb - Buenos días. Un año más estamos organizando el pedido de calçots... Para el pack de 200, cuánto sarmiento tendríamos que pedir? Gracias !!

MARIA (Dinamarca) 7/feb - Bon dia, Sóc membre de la junta del Casal Català. Anteriorment hem treballat amb vosaltres en l'organització de la nostra calçotada. Us escric per si ens podrieu passar un pressupost del preu de calçots per a 100 persones i un altre per a 150 persones. La data en la que volem fer la calçotada és el 2 d'abril i els calçots s'haurien d'enviar a Dinamarca. Si necessiteu més informació digueu-m'ho. Salutacions.

ANNA (Bèlgica) 7/feb - Bon dia, Els contacto per saber quan ens costaria enviar el pack de 8-10 persones fins a Bèlgica. Ens podrien confirmar també quan tardaria en arribar aproximadament? Moltes gràcies i salutacions.

ALBERT (Holanda) 7/feb - Som un grup de catalans vivint a Holanda. L'any passat ja vam fer comanda i aquest any ens agradaria repetir, no dubteu en demanar mes informacio! Moltes gracies.

MARI ÁNGELES (Madrid) 8/feb - Buenas tardes. Necesito sarmientos, hable con vosotros y me comentasteis que no tenéis disponibles esta temporada. ¿me podéis indicar cuantos kilos de sarmientos son suficientes para hacer los 150 calçots? por ultimo, el pedido lo podría recibir el jueves 16 o viernes 17? Gracias y un saludo.

LORENA (Dinamarca) 8/feb - Benvolgut Ramon, Estem organitzant un cop més la Calcotada. Aquest any serà el diumenge 2 d'abril, sabem que és una mica tard, però el temps per aquí dalt encara no acompanya massa. Voldríem saber quins són els preus dels calcots i les carxofes d'enguany. La nostra comanda seria aprox. igual que la de l'any passat. Atentament.

LAURA (Vallès Occ.) 8/feb - Hola, estic interessada en fer una comanda del pack per a 8-10 persones. Volia confirmar el preu del pack. La comanda es pel diumenge 19. Quan és el darrer día del repartiment? Divendres o repartiu també els caps de setmana? Quin preu té l'enviament? Quedo a l'espera de la vostra resposta. Gràcies!

MARIA (Regne Unit) 8/feb - Hola, us escric ja que actualment estic vivint al Regne Unit i ens agradaria fer una calçotada amb una colla d'amics. Voldriem uns 250 calçots. Sabeu mes o menys quant costaria l'enviament d'aquest fins al Regne Unit (preu aproximat). Moltes gracies! Salut. 20/feb - Moltes gracies per la vostra informacio. Quan sapiguem del cert la data de la calcotada us tornare a contactar per fer la comanda. Salut.

ELISANA (Alemanya) 8/feb - Hola somos un grupo de catalanes y españoles que vivimos en Alemania. Nos gustaria hacer una calçotada para el 25 de Marzo somos 20 personas. Me gustaria saber por cuanto saldria el envio de 300 calçots y 25 baberos. ¿Cual es la cualidad del producto al llegar aqui?, ¿teneis experiencia en esta forma de envio? y lo.mas importante ¿con cuantos dias de antelacion tengo que efectuar el pedido para que llegue todo en su debido tiempo?. Merci.

ANTONIO 10/feb - Estimado responsable Calçot de Valls: soy profesor y escritor especializado en literatura infantil y juvenil. Quiero ofrecerle la edición de un libro infantil sobre los calçot de Valls, para fomentar la lectura y promocionar este producto en el ámbito sociocultural y educativo. Yo puedo encargarme del proceso de edición y aportarle un presupuesto de la iniciativa. Todos los libros quedarían para regalar en promociones, ferias, días especiales, colegios... Si le interesa la idea, puede contactar conmigo. Muchas gracias, reciba un saludo cordial.

MANUEL ALEJANDRO (Cáceres) 12/feb - Hola, estuvimos hablando la semana pasada, soy el chico de Cáceres, y una vez más les pido calçots y por favor les pido una buena talla por que la ultima vez eran muy gordos. Un saludo.

LOLA (Barcelona) 12/feb - Buenos días. Paquete recibido. Muchísimas gracias. Un cordial saludo.

GERMAN (Barcelona) 12/feb - Bona tarda. Necessiten un pressupost per 3000 calçots y 20 Kg de salsa, o la adequada per als 3000 calçots. La calçotada serà el dia 26 de Març. Al pressupost es te que afegir el transport. Salutacions.

RAÚL (Alemanya) 12/feb - Hola bona nit, m’agradaria saber si fan enviament de calçots a Alemanya. Gràcies. 13/feb - M'agradaría demanar per 4/5 persones (100 unitats) i salsa. Gràcies.

EDUARD (Alemanya) 13/feb - Hola Ramon, Bon any nou i bon inci de temporada de calçots! Aquest any repetim amb la calçotada i tenim moltes ganes de tornar a menjar uns bons calçots! La data de la calçotada és el dissabte 18 de març. Em podries dir fins quan tenim temps per ajustar la comanda? Jo he pensat que el dijous 9 o divendres 10 de març, ja et podríem dir la quantitat exacta. Com ho veus? De moment compta amb uns 1300 calçots, tenint en compte la mateixa gent que l’any passat. Ens podries fer un pressupost estimat amb transport inclòs? Aquest any no ens calen pitets. Salut i calçots!

PAU (Àustria) 14/feb - Hola bon dia! Hem parlat abans per telèfon sobre la possibilitat d'enviar calcots a Viena... En principi serien 400 peces... si ens podeu passer el preu total (amb el transport), ja ens tornariem a posar en contacte amb vosaltres. Atentament. 15/feb - Hola! Gràcies per respondre tant aviat!! En principi, tot correcte, ja us farem saber per a quan volem la comanda i us enviarem els detalls per a la factura. Atentament.

GONZALO (Madrid) 16/feb - Buenos días, Un año más vuelvo a contactar con ustedes para realizar un pedido de Calçots. Este año no voy a realizar un pedido tan grande como años pasados, sólo necesito 200 calçots y 1 kg de salsa para los calçots. Creo que coincide con unos de sus packs. ¿Estaríamos a tiempo de recibirlos en Madrid el viernes 24 de febrero? Muchas gracias. Un saludo.

DESIREE (Màlaga) 16/feb - Buenas tardes, Me comentan que ya hemos recibido los calçots. Muchísimas gracias, ya les habíamos pedido anteriormente en otras ocasiones y como siempre han sido muy profesionales: la rapidez de respuesta, información... seguro que volveremos a repetir y que los calçots ¡estarán deliciosos! Saludos.

NORBERT (Alemanya) 19/feb - buenas tardes, como cada año vamos a hacer una calcotada en alemania. Como siempre quiero pedir los calcots de vosotros porque son realmente muy buenos. Esta vez quiero pedir 250 calcots, la calçotada tendremos el dia 18 marzo, asi queda tiempo. Quiero solo preguntar si hasta esta fecha vais suministrando, tambien ya me podeis mandar el precio total de calçots incl envio a alemania como antes. Gracias por su respuesta,
un saludo. 22/feb - Buenas tardes, parece que tengo que cambiar la fecha de nuestra fiesta al 1 Abril. Eso ya es demasiado tarde o aún se puede recoger? Un saludo.

DANIEL (Saragossa) 20/feb - Como todos los años, solicito, dado que el envío es en casa de mis padres y son bastante mayores, que el envío no se haga a primera hora de la mañana. Debo advertirlo tal y como vosotros me indicastéis, ya que en dos ocasiones llegaron antes de la ocho de la mañana y para ellos supone un problema. Muchísimas gracias. 24/feb - Buenos días: ¿Podríais decirme si los últimos envíos efectuados al domicilio que hago constar habitualmente los hacéis por ENVIALIA? Estoy formulando una queja por la actitud del repartidor. Se viene repitiendo últimamente y ya no permito ni una más. Recuerdo que un año os hice una reclamación porque advertí que no llevaran el envío muy temprano y en un primer término hizo caso omiso. Os lo hice saber y os pusistéis en contacto con la empresa de reparto; ya no volvió a suceder. La cuestión es que este señor golpea y "aporrea" bruscamente la puerta y de ello se venía quejando mi padre. Ayer, último pedido solicitado y enviado, me dijo mi padre que incluso llegó  a pegar alguna patada. Sólo deseo esa confirmación, para ya mismo hacer la reclamación. Muchísimas gracias por todo. Mañana saboreo los calçots. Un abrazo.

EVILASIO (Burgos) 20/feb - Buenos días: Ya hemos hecho la digestión perfectamente y estoy muy contento. Todo ha salido muy bien. El pedido llegó el jueves por la mañana y es la vez que menos hemos estado pendientes en casa. Los calçots muy frescos y de buen tamaño y la salsa en la linea de la anterior, exquisita. Los cavas estaban muy buenos y por eso les pido. Me es muy difícil expresarle mi gratitud por el esfuerzo que hacen regalándome chapas. La colección es importante supera las 4700 y en Burgos es casi imposible conseguir novedades. Lo que llega es de las marcas comerciales mas conocidas. No es fácil describir la alegría que se siente al recibir esas cajitas  con un contenido tan preciado. Muchísimas gracias y a preparar la calçotada para el año próximo. Saludos cordiales.

ROSA MARIA (Barcelona) 21/feb - Bon dia. Com hem parlat per telefon estic interesada en comprar 50 pitets de paper per calçotades  La trobada la farem el dia 4 de març a un poblet de la Segarra, pero necesito tenir els pitets com a màxim el dia 1 de març dimecres, perque el dijous ja marxo de Barcelona per preparar-ho tot. Quan em confirmeu si es possible la comanda, ja m'indicareu la forma de pagament, salutacions cordials.

MARTÍ (Àustria) 22/feb - Hola, Volem preparar una calçotada a Àustria el cap de setmana del 25-26 de març i ens agradaria si ens poguéssiu enviar un pressupost per a enviar el pack grup (8-10 persones) o el pack extra (20-22). Podem pagar amb targeta de crèdit, transferència bancària o paypal, el que sigui més convenient. Moltes gràcies.

CARME (Barcelona) 22/feb - Bon dia, m'agradaria enviar com a regal, un pack de calçots, el de 4-5 persones, a Anglaterra. És possible? Si és així, també hi afegiriem uns 10 pitets més. Si ho feu, em podeu dir quin preu total em sortiria amb el transport inclòs? Gràcies per tot. Salutacions. 23/feb - Bon dia, Us acabo de fer la transferència de la comanda. Ens podeu confirmar quin dia sortiria i més o menys quan arribaria a Anglaterra? Qualsevol cosa més que necessiteu ens ho feu saber. Gràcies i salutacions.

MERCÈ (Barcelona) 24/feb - Hola bona tarda, Hem estat tot el mati al domicili esperant el paquet, vam quedar de 8 a 15, fem el seguiment i diu en reparto i al telefon que ens apareix per trucar no hi surt ningu, teniu algun altra telefon que no sigui el de la pàgina a on es dirigeix perquè l'empresa transportista ens doni alguna solució-explicació de l'incompliment de l'entrega? Molt agraïda, gràcies.

CARLES (Girona) 26/feb - Bona tarda, Solament a títol d'informació i per si ho desitja tenir en compte i prendre mesures amb l'agencia transportista, dir-los que l'enviament de calçots que us teníem sol·licitat, no ens va arribar. Divendres passat dia 24, en veure que sent les 12:00 no havia arribat l'encàrrec ni tampoc haver tingut notícies del transportista ENVIALIA, varem optar per trucar a l'agència per reclamar el lliurament. La senyora que ens va atendre va manifestar que va ser el dia anterior, dijous, que va acudir el chofer i que al no saber localitzar la casa, diu va trucar  al telèfon facilitat i que ningú li va respondre. Així i tot, nosaltres creiem que els lliuraments s'efectuen en un "domicili" i no en un telèfon. Això no tindria més importància si no fos perquè aquesta senyora, amb un to, diria jo, algo o molt mancat de cortesia i gens col·laboradora,  malgrat haver-li dit que teníem a més de 10 convidats esperant per menjar i que no disposàvem d'una altra alternativa que oferir-los, que no podia fer el lliurament fins al proper dilluns  27. Sent que para llavors ja no anaven a ser del meu interès, vaig optar per obsequiar-los-hi a ella com a premi a la seva falta de compromís professional i escassa sensibilitat personal. Així i tot, li vam fer veure que ja el dijous hi havia una persona a la casa des de les 9:00 fins a les 17:00 i nosaltres mateixos, des de les 19:00 en endavant i que allí ningú es va presentar i que, no varem rebre cap missatge. També li vam fer saber a la incòmoda senyora que la casa des de fa mes de trescents anys es troba en el nucli de Pedrinya que és un barri de La Pera i que és una de les quatre, si quatre, cases que formen aquest petit nucli. La casa és la mes gran d'elles , està a 70 mes de la carretera i és totalment visible des d'ella i que mai ningú ha estat incapaç de trovarla. Encara que el chofer no fora de la zona o be sigui poc responsable o professional, Pedrinyà apareix amb tot detall en Google Maps i en tots els navegadors GPS i, cas de ser incapaç de trobar-la, solament preguntant en qualsevol d'elles ja que totes estan habitades, li haguessin assenyalat la casa. Si els fem arribar aquest comentari, solament és perquè sàpiguen el nefast procedir de la persona responsable d dita agència, la seva falta de sensibilitat amb el problema que ens va ocasionar i dir-los que, en les properes compres que efectuem, no acceptarem aquesta companyia. Tot i això, nosaltres apreciem l'interès i l'atenció amb que sempre ens han atès vostès i l'amabilitat i diligència amb que ho han fet. Cordialment. 27/feb - Bona tarda i gràcies per posar la vostra atenció en aquesta incidència. De cap manera volem acceptar l'import de la comanda, ja que el vostre servei ha estat puntual i exquisidament tractat com en les altres anteriors ocasions. La nostra observació va ser feta amb l'únic propòsit que féssiu veure a l'agencia transportista el problema que ens va causar el seu tan deficient servei i el tracte desconsiderat amb que ens van atendre. Quedem agraïts i us saludem. Cordialment.

FRANK (Alemanya) 27/feb - Estimados Señores, Me gustaría mucho contactarle porque en un lado ya tengo el sabor de los Calçots en mi boca (1.400 kilómetros fuera de Valls) y en otro lado yo sé que ninguna pregunta fui tan difícil por ustedes para no respuesta positiva. Quiero comprar calçots y salsa etc. La idea es que me voy con coche a Valls próximo viernes (Marzo 3) para recoger las calçots. Problema es, si me voy a salir a las 07 horas el viernes por la mañana, estoy a las 19-20 horas por la noche en Valls. Las ultima ves estuve en la tienda en Valls y dos años pasado se han entregado los calcots al Parking den un restaurante. Hay ahora también la posibilidad que encontramos en un sito en Valls o en Pla de Santa María cerca de la autopista? Cuando estoy una hora cerca del sitio me voy a llamar para confirma….Me gusta mucho para recibir su respuesta. Si tenemos un sitio fichado me voy a dar un pedido/pago en el sistema. Muchas Gracias. 28/feb - Estimados Señores, Gracias por su respuesta; Hecho hoy el pedido en el sistema. El próximo viernes voy a llamar 30 minutos antes de la llegada. Saludos.

LAURA (Madrid) 1/mar - Buenos días. El pedido llegó el jueves por la tarde aunque uno de los tarros de salsa no llego en buen estado, la tapa llego partida y parte del contenido se salió. Por lo demás todo perfecto, la gente encantada con el producto así que espero que el próximo año se anime más gente y poder haceros un pedido mayor. Muchas gracias por todo. Un saludo.

ANTERIOR PRIMÀRIA

Podeu enviar un correu electrònic per comentar qualsevol aspecte del nostre servei i dels productes rebuts, així com fotografies de la Calçotada que heu fet amb els vostres amics i/o familiars.

Anar a l'inici de Masia Virtual

ALTRES PRODUCTES

[ Qui som ? ]  [ Condicions ] [ Enviaments ]  [ Seguretat ]  [ Castellano ]

Anar a Calçots & Calçotades

CALÇOTADES

© 2016 Associació Sense Límits  - Contactes:  Correu electrònic de MasiaVirtual.com - Telf. 640 224 529

Sense Límits a Internet: Alt Camp Info - Directori Alt Camp - Associació Sense Límits - Dades Cat