Anar a l'inici de Masia Virtual

ALTRES PRODUCTES

BENVINGUTS

Contactes:  Contacte  -  Telèfon: 640 224 529

Anar a Calçots & Calçotades

CALÇOTADES

[ BENVINGUTS ] SERVEI ] SORTEIG ] ELS CLIENTS DIUEN... ] ALLOTJAMENTS ] [ CASTELLANO ]

PRODUCTES

Olis d'oliva Verge Extra

Fruits Secs del Camp de Tarragona

Fruits Secs i Oli d'oliva Ecològics

Espardenyes de pagès fetes a mà

CALÇOTS &

CALÇOTADES

Els Millors Calçots del Món

Els Packs de la Calçotada

La millor Salsa de Calçots

Pitets especials per a Calçotades

Redoltes de Vinya del Camp de Tarragona

ENLLAÇOS RECOMANATS

Tota la informació de la comarca

Empreses, entitats i serveis de la comarca

Més de 55.000 dades dels Països Catalans

Associació Sense Límits

Google+

 

DARRERES NOTÍCIES:

  Abril 2016 - Hem donat per acabada la terporada de Calçotades i ja estem preparant la propera (a partir de Novembre), la qual prometem que serà molt potent. Aquesta ha sigut una nova temporada de records. Gràcies a tots els clients/amics per la seva confiança !!

logo de Caves Vives Ambrós  Gener 2015 - Hem incorporat a Masia Virtual els productes de l'empresa Caves Vives Ambrós, de Montferri, aquest és una de les millors marques de la D.O. Cava que es produeix a Catalunya, guanyador de molts i importants premis i distincions. Us oferim el brut, brut nature, rosat, gran reserva i magnum. Esperem que el gaudiu !!

Logo de Correos Express  Juliol 2014 - Per a la propera temporada hem confiat el transport dels nostres enviaments a CORREOS EXPRESS, per la seguritat que ofereix una de les empreses liders del sector. Els millors productes amb el millor transport !!

Logo de calsotdevalls.com  Juny 2014 - Ja estem començant a preparar la nova temporada 2014-15, la qual estarà farcida de novetats i de sorpreses. Com per exemple: el nou domini que hem adquirit (calsotdevalls.com), que utilitzarem per tot el relacionat amb els Calçots i les Calçotades. A les pàgines de Masia Virtual trobaràn els altres productes interessants i de qualitat del Camp de Tarragona. Molt aviat més informació sobre la nova temporada !!

Calçots & Calçotades  Abril 2014 - Per Setmana Santa hem donat per acabada la temporada de Calçotades, la qual ha sigut molt interessant. Gràcies per la vostra confiança en els productes i el servei de MasiaVirtual.com. A partir de novembre tornarem a oferir els millors Calçots del Món !!

inici pàgina  Gener 2013 - MasiaVirtual.com posa al vostre abast els productes ecològics de l'empresa Nina de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), una empresa jove amb moltes ganes de fer bé les coses. Els hi oferim oli d'oliva extra verge (filtrat o sense filtrar), avellanes (en gra o amb closca) i el Pack Ecològic. Productes que respecten la terra !!

Caixes preparades per a enviar  Desembre 2012 - A partir d'ara MasiaVirtual.com farà els seus enviaments mitjançant les caixes oficials de la IGP "Calçot de Valls", les quals garanteixen un transport òptim dels Calçots i de tots els productes per a fer la Calçotada; són grans, fortes i estàn totalment serigrafiades, per a deixar ben clar el seu contingut. El millor envàs del Calçot !!

  Si volen rebre les nostres novetats per correu electrònic, només han d'enviar un missatge posant a l'assumpte "MÉS INFORMACIÓ".

Sorteig "Gaudeixi de l'Alt Camp":

Cooperativa de Nulles (catedral del vi)MasiaVirtual.com no vol essér només una botiga virtual, sinó que també volem promocionar i donar a conèixer la comarca de l'Alt Camp, per què ens agrada tant que volem invitar-vos a visitar-la, i per això fem una sèrie d'activitats que permetin als nostres clients poguer gaudir amb nosaltres de la tradició, la història i els nombrosos al·licients que ofereix aquesta terra. Com el sorteig "Vingui a Gaudir de l'Alt Camp", que per cada 25 euros de compra té l'opció de venir a conèixer en directe la zona d'origen de la Calçotada. Voleu venir ?.inici pàgina

Anar a l'inici de Masia Virtual

ALTRES PRODUCTES

[ Qui som ? ]  [ Condicions ] [ Enviaments ]  [ Seguretat ]  [ Castellano ]

Anar a Calçots & Calçotades

CALÇOTADES

© 2016 Associació Sense Límits  - Contactes:  Correu electrònic de MasiaVirtual.com - Telf. 640 224 529

Sense Límits a Internet: Alt Camp Info - Directori Alt Camp - Associació Sense Límits - Dades Cat